Азаров назвав Повалій патріоткою

2 серпня 2012, 16:00

Прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що співачка Таїсія Повалій посіла 2-ге місце у виборчому списку Партії регіонів тому, що була з партією у скрутні часи та є патріотом.

Про це він заявив в інтерв’ю "ВВС Україна".

Відповідаючи на запитання, яким чином другим номером списку стала співачка, Азаров сказав:

"Якщо ви звернули увагу, то в першій п’ятірці, четверо – це великі керівники, економісти, професіонали у сфері державного управління. Нам хотілося, щоб була людина, яка представляла б культуру України".


Повалій опинилася серед "великих керівників"

"Таїсія Повалій, на мій погляд, це людина, що має не тільки унікальний, чудовий голос, але й людина, що є патріотом, має патріотичні переконання. Вона була з нами у найскрутніші часи. Коли чинна опозиція була при владі, вона займалася справжнім переслідуванням, в тому числі Таїсії Повалій", - сказав прем’єр.

Азаров також зауважив, що Повалій не давали виступати, тому що "вона на президентських виборах 2004-го року підтримувала кандидата Віктора Януковича".

На зауваження, що радник президента Ганна Герман теж багато зробила для Януковича на виборах 2004 року, але посіла лише 13-те місце у списку, Азаров заявив:

"Я, наприклад, був і 11-м в списку, і 10-м. Якщо керівництво партії вважає, що ти, наприклад, на 13-му місці, - це хороше для тебе місце".

Нагадаємо, на з'їзді Партії регіонів 31-го липня Таїсія Повалій зачитала хвалебну оду Віктору Януковичу.

Фото "Факты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів