Колектив Лаври звинуватив у скандалі директрису Лісничу

2 серпня 2012, 17:00

Скандал у Києво-Печерській лаврі триває.

Після того, як заступниця гендиректора Влада Прокаєва заявила, що дала хабара за свою посаду, прокуратура звернула на це увагу. Але конкретних дій з боку правоохоронців поки що не було.

Крім того, колектив заповідника надіслав нового листа, у якому тепер звинувачує директрису Лаври Вікторію Лісничу, мовляв, саме вона винна у теперішній ситуації.

Як пише газета "Сегодня", прокуратура поки не вирішила, як реагуватиме на публічне зізнання Прокаєвої у хабарі, яке вже є приводом до перевірки.


"Приводом, щоб почати перевірку, може бути не тільки заява людини в міліцію, але й публікація в будь-яких засобах масової інформації", - сказав начальник прес-служби МВС Володимир Поліщук.

А поки правоохоронці гальмують, вирішуючи, що з цим робити, робітники Лаври написали нового листа.

За їхніми словами, після того, як скандал набув публічності, директорка заповідника почала вносити ще більший смуток до колективу.

"Генеральний директор хоче перекласти відповідальність за безлад, що діється у Заповіднику, на своїх підлеглих… За останні десять років у Заповіднику вперше склалася така вкрай напружена ситуація - колектив Заповідника поділився на дві частини: "своїх" та "чужих". Все це - справа рук генерального директора", - заявляє колектив Лаври.

Нагадаємо, скандал у Лаврі розгорівся 31-го липня, після того, як працівники звернулися до міністра культури з відкритим листом. Вони звинуватили екс-модель Владу Прокаєву у знущання з підлеглих.

Фото з сайту Лісничої та з сайту Restoran.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів