Аністон відмовилася від дитини через коханця?

9 серпня 2012, 17:00

Зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Аністон втратила бажання створити повноцінну сім'ю з дітьми. А все нібито через свого нинішнього коханця актора Джастіна Теру, пише "The Showbiz Spy".

Подейкують, Теру покищо не хоче мати сина чи доньку. Тож 43-річна Аністон заради стосунків із коханим також вирішила забути про дітей.

"Просто кажучи, стати матір'ю не здається настільки ж важливим для Джен, як це було раніше. Її основним завданням є стосунки з Джастіном", - сказало джерело.


"Джастін з самого початку відверто заявив, що він не збирається створювати сім'ю найближчим часом", - зауважив співрозмовник.

Тож Аністон певно не залишалось нічого іншого, як підтримати коханого в його планах.

"Дженніфер не виключає материнства на завжди, але зараз вона спрямована на її стосунки з Джастіном. Вона може переглянути колись пріоритети - але зараз вона щаслива з тим життям яке має і, здається, відмовилися від думки, що лише народження дитини зробить її життя повноцінним", - додало джерело.

Аністон вирішила відмовитися від народження дитини

За його словами, у Аністон є бездітні подруги і вони допомогли зрозуміти актриси, що діти - не обов'язкова складова щасливого життя.

Нагадаємо, протягом багатьох років Джен мріяла знову вийти заміж і народити дитину.

"Але вона зрозуміла, що насправді її нинішнє життя досить досконале. Вона знайшла справжнє кохання, вона і Джастін досить багаті, щоб робити те, що вони хочуть", - пояснив інформатор.

Нагадаємо, Джастін Теру та Дженніфер Аністон разом з серпня минулого року. За чутками пара мала побратися на Криті в липні цього року. Однак досі закохані ходять без обручок.

Фото АР з сайту news.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів