Пригожин назвав Собчак звіром

13 серпня 2012, 13:15

Конфлікт між телеведучою Ксеніє Собчак та співачкою Валеріє досі не вщухає.

Тепер до жіночих розбірок підключився й чоловік і продюсер Валерії Йосип Пригожин. Він вирішив заступитися за кохану й прирівняв Собчак з "пораненим звіром", пише "Экспресс газета".

"Пані Собчак і її товариші зовсім втратили гальма. Вони дозволяють собі зачіпати будь-кого, кого захочуть. Якщо це називається демократією, то я до такої демократії не готовий", - сказав продюсер в ефірі радіостанції "Фінам ФМ".


"Вона пропонує Валерії, матері трьох дітей, взяти мотузку і покінчити життя самогубством. Або Ваєнга, яка днями має народити. Та нехай вона сама спочатку успішно вийде заміж і хоча б одну дитину народить, а потім розповідає людям, що їм робити і як їм жити", - заявив Пригожин.

Говорячи про визнання і популярність, продюсер зауважив, що його дружина об'їхала з концертами всю країну, а Собчак, на його думку, сама не зробила нічого, щоб добитися визнання.

Пригожин вліз у розбірки Собчак і Валерії

"Мені не хочеться добивати пораненого звіра, у неї (Ксенії Собчак) і так непросте життя. У неї з сейфа гроші забрали", - дещо іронічно додав Пригожин.

"Якщо такі люди, як Собчак, наблизяться до політики, я першим поїду з цієї країни", - зізнався чоловік Валерії.

Нагадаємо, днями Валерія написала відкритого листа Ксеній Собчак. Приводом для обуреного опусу співачки став жарт Ксенії щодо того, що після концерту Мадонни в Росії Валерія може вкоротити собі віку. За це співачка пригадала Собчак її мажорне дитинство та "Дом-2".

Після листа Валерії Ксюша Собчак опублікувала "фотожабу" на артистку.

Фото "Экспресс газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів