Собчак показала "фотожаблену" Валерію

10 серпня 2012, 17:40

Словесні інтернет-баталії між співачкою Валерією і телеведучою-опозиціонеркою Ксенією Собчак продовжуються в картинках.

"Фотожабу" на артистку "мажорка" Ксенія вивісила у своєму Twitter.

Валерію, яка днями заявила, що її зовсім не гнітить відсутність світової популярності, невідомий автор вписав у плакат у радянському стилі.

Співачці простягають грамофон, який символізує світову славу, а вона гордовито відмовляється.


Вочевидь, на карикатуру автора надихнули слова Валерії про те, що вона мала нагоди стати світовою зіркою, але сама того не схотіла, бо не так вихована.

"Не тривожтеся, відсутність всесвітньої слави жодним чином не підриває мого душевного спокою. Я цілком комфортно почуваюся в рідній країні, де мене, хвалити Бога, люблять та цінують мої прихильники", - написала Валерія у своєму Live Journal у відкритому листі до Собчак.

"Мені неодноразово пропонували взяти участь у скандальних історіях, котрі забезпечили б мені світову славу. На щастя, мої батьки виховали мене таким чином, що ці варіанти я навіть не розглядала", - запевнила артистка.

Як відомо, приводом для обуреного опусу Валерії став жарт Ксенії щодо того, що після концерту Мадонни в Росії Валерія може вкоротити собі віку. За це співачка пригадала Собчак її мажорне дитинство та "Дом-2".

Нагадаємо, свого часу Валерія заявляла про бажання підкорити британську естраду та закидала західним зіркам брак емоцій та кривляння. Без скандальних історій тоді теж не обійшлося - продюсер і чоловік артистки Йосип Пригожин заявив, що англійський гурт "Girls Aloud" поцупив у його протеже та дружини назву альбому.

Фото з Twitter Ксенії Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів