Розинська не вірить, що Мельниченка звільнили

14 серпня 2012, 14:45

Скандальна журналістка Наталія Розинська не вірить, що її нареченого екс-майора державної охорони Микола Мельниченка звільнили з-під варти. Хоча цю новину повідомив італійський адвокат П'єр-Франческо Скаркіллі.

Про звільнення Мельниченка 14-го серпня написав у своєму Facebook колишній губернатор Харківської області Арсен Аваков.

"Скоріше за все, в другій половині дня будуть завершені формальності і Микола покине в'язницю", - повідомив Аваков.


Однак Розинська заявила "ТСН", що не вважає цю інформацію достовірною.

"Перше, що би зробив Микола Мельниченко, якби був уже на свободі, відпущений з-під варти – це зателефонував мені, своїй коханій дружині і Миколі Недільку, своєму адвокатові", - зазначила Розинська.

Вона пояснила, що інформацію про звільнення Мельниченка їй повідомили італійські джерела. Але зараз вона не довіряє нікому.

"Я не впевнена, що джерела нас не дезінформують. Я не повірю у його звільнення, поки він не подзвонить мені або своєму адвокату. Поки я не почую голос свого Миколи – я не буду впевнена", - наголосила ведуча.

Також вона розповіла, що деякі джерела, які також передавали їй інформацію, говорили, ніби суд Мельнченка відбудеться у четвер чи п'ятницю.

"Ці люди знали, що я маю намір летіти до Неаполя і давати свідчення у суді як свідок. Тому що мінували нашу будівлю, де ми проживали, погрожували розправою адвокату, мене побили саме в той день, коли Кучма отримав повістку до Вищого спеціалізованого суду", - сказала Розинська.

Тому, зазначила Наталка, ще три з половиною години вона чекатиме на дзвінок Мельниченка.

"Якщо до шостої вечора я не почую голос Мельниченка – процедура звільнення з-під варти не може тривати більше кількох годин - я вилітаю до Неаполя. І буду вже розбиратись з усім на місці. І тоді вже мене не зупинить ніщо. І якщо ті, хто хочуть, щоб я не полетіла до Миколи, забажають мене зупинити, їм доведеться мене вбити", - наголосила вона.

Як відомо, 3-го серпня Мельниченко був затриманий в Італії в аеропорту Неаполя відразу після прильоту з Вашингтона. Причиною затримання став ордер, виданий українським Інтерполом.

А перед тим Мельниченко мав одружитися з Наталкою Розинською.

Фото "ТСН" та "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів