Чоловік Бльоданс понад усе боявся народження хворої дитини

15 серпня 2012, 14:39

Чоловік російської актриси Евеліни Больоданс, режисер Олександр Сьомін, зізнався, що понад усе боявся появи хворої дитини.

Про це він розповів на програмі Андрія Малахова, пише "Экспресс-газета".

Як відомо, у липні 43-річна актриса народила дитину з синдромом Дауна. Багато хто дорікає батькам за те, що вони мало не "піаряться" на своєму горі.

Втім, Сьомін зізнався, що народження хворої дитини було найстрашнішим його жахом.


З'ясувалося, що мама чоловіка працювала з дітьми з синдромом Дауна. Тому він дуже боявся, що його дитина може народитися з цим відхиленнями.

"Поява на світ якоїсь нездорової дитини була найбільшим моїм страхом. Я не знав, як впораюся з цим. І бачите, як вийшло: саме те, чого я найбільше боявся, сталося зі мною", - каже Сьомін.

Евеліна з Олександром щасливі, незважаючи на своє горе

"Тому ми ті самі батьки, які розуміють, що їхній страх став їхнім власним щастям. І рецепт цього щастя ми знаємо - це любов без умов. У справжньої любові їх не буває. Ми ж не можемо любити тільки відмінників. І я сказав, що якою б не була дитина - дракон, трансформер, Дональд Дак, - ми будемо її залишати", - наголосив чоловік Бльоданс.

Нагадаємо, сама актриса повідомила про народження хворої дитини у своєму Live Journal. Вона написала, що вони "щасливі на одну хромосому більше".

Фото з особистого архіву Бльоданс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів