"Відчайдушну домогосподарку" тягнуть до суду за погане прибирання

16 серпня 2012, 12:10

На американську акторку Фелісіті Хаффман, відому за роллю Лінетт у серіалі "Відчайдушні домогосподарки", незабаром чекає суд.

49-річна зірка відповідатиме за "антисанітарний" стан сходів, що ведуть до її будинку на Голлівудських пагорбах, через який буцімто покалічилась людина.

Про це пише "TMZ".

До Хаффман та її чоловіка, актора Вільяма Мейсі позивається така собі Лурдер Ороско. Жіночка стверджує, що в квітні 2011-го спускалася злощасними сходами, впала і дуже сильно забилася.


"Відчайдушна домогосподарка" занедбала сходи коло свого будинку?

На її думку, це сталося через те, що сходи були брудні та на них бракувало поруччя. Зіркове подружжя Ороско звинувачує в недбальстві, заявляючи, що ті "знали або мусили знати", що через поганий стан їхніх сходів "хтось запросто може послизнутися і впасти, як це сталося в її випадку, що призвело до серйозних травм".

За свої страждання позивачка хоче від Хаффман 25 тисяч доларів, у цю суму входять медичні витрати, а також заробіток Ороско, який вона втратила, поки лікувалася.

Яке відношення жінка має до родини Хаффман-Мейсі, та що вона робила в той день на їхніх сходах, із документу незрозуміло.

Нагадаємо, Фелісіті, як і її колежанки за популярним серіалом, вже другий рік поспіль потрапляє до десятки найбільш високооплачуваних телезірок за версією журналу "Forbes".

Фото АР з сайту hitfix.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів