Стівен Сігал влаштував кастинг асистенток у Москві

16 серпня 2012, 16:10

Американський актор Стівен Сігал провів кастинг на роль особистої помічниці у Москві.

Зірка бойовиків відбирав дівчат східної зовнішності, які вміють робити масаж.

Як повідомляє "Life Showbiz", Сігал провів понад 15 співбесід за два дні.

Шанс стати персональним асистентом Стівена мали молоді особи азіатського походження віком суворо до 27 років, які вільно володіють англійською.


Сігал віддає перевагу східним жінкам

Агентство з підбору персоналу пропонувало кандидаток для важливого клієнта. А він, в свою чергу, вимагав повної віддачі за 3 тисячі доларів.

"Дуже важливо, щоб у дівчат не було ревнивих молодих людей. Помічниця такої людини має бути готова до нічних дзвінків і відряджень. Адже їй доведеться довго перебувати далеко від дому", - розповів менеджер.

Розмову з кандидатками Сігал проводив в одному з найдорожчих готелів, де зупиняється під час регулярних візитів до російської столиці.

Після невеликого очікування Стівен разом з третьою дружиною, трирічною дочкою і двома кузинами дружини, почали запрошувати дівчат по черзі.

Перш за все зірку цікавив знак гороскопа за східним календарем кандидатки. Справа в тому, що актор вже давно є пристрасним прихильником буддизму.

Актор приїхав до Москви за дівчатами

Майстер спорту зі східних єдиноборств особисто розмовляв з дівчатами. Кожній він приділив близько п'ятнадцяти хвилин свого часу. Сігал відразу повідомив, що самостійно обиратиме помічницю.

Потиснувши руку одній з кандидаток, зірковий гість попередив, що крім кави вона повинна ще і робити йому щовечора масаж.

Після закінчення співбесіди відібрані панянки мали поїхати додому, щоб серйозно обміркувати, чи потрібна їм така робота.

До речі, два роки тому 23-річна секретарка звинуватила Сігала у сексуальних домаганнях.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів