Демі Мур товстішає під гіпнозом

17 серпня 2012, 12:30

Актриса Демі Мур набирає вагу завдяки спеціальній дієті та гіпнозу.

49-річна Мур оговтується після розлучення з Ештоном Катчером, яке практично довело зірку до нервового зриву і фізичного виснаження.

Після того, як акторська пара розійшлася, Демі стала буквально танути на очах. Та, схоже, актриса все ж таки взяла себе в руки, пише "Экспресс газета" з посиланням на журнал "Grazia".


Останні знімки Мур свідчать: зірка набрала вагу і виглядає більш здоровою, ніж раніше. Схоже, акторці пішла на користь спеціальна дієта, яку для неї розробили лікарі, щоб Демі швидше набирала вагу і позбавлялася від анорексії.

Крім того, актриса регулярно займається йогою і плаває в басейні. А ще Мур відвідує сеанси гіпнозу. Як свідчать джерела, саме гіпноз допомагає Демі забути про проблеми і повернути колишній апетит.

Демі Мур стала набирати вагу

"Вона проводить у гіпнотизера одну годину на тиждень. Це дороге задоволення - за один сеанс Демі платить близько 1800 доларів. Звичайно, відвідування гіпнотизера навіть для Мур досить незвичайний захід, але вона відчайдушно хоче бути щасливою", - повідомило джерело.

Нагадаємо, взимку Демі Мур потрапила до лікарні, а згодом до реабілітаційного закладу, де буцімто лікувалася від анорексії та наркозалежності.

Очевидною причиною фізичного та емоційного виснаження акторки став бруднющий скандал зі зрадою її молодого чоловіка, Ештона Катчера.

Про розлучення з ним після 6 років шлюбу Мур оголосила в листопаді.

Прінтскрін з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів