Лорак зробили вагітною вустами Гайтани

21 серпня 2012, 11:37

Днями в Інтернеті з’явилася новина про те, що Гайтана нібито розповіла про вагітність Ані Лорак. Однак прес-служба Гайтани спростувала плітки. А продюсер Едурад Клім вимагає вибачень від видання, яке їх поширило.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Lavina Music".

Нещодавно одне з відомих видань написало про вагітність Лорак, посилаючись на слова Гайтани.

Але прес-служба Кароліни одразу заперечила новину.


У свою чергу прес-служба Гайтани не лише спростувала інофрмацію, але й висловила обурення з приводу непрофесійності видання, яке її оприлюднило.

"Гайтана ніколи не давала коментарі щодо співачки Ані Лорак та її сім'ї. Сама думка про це викликає у нас повне здивування. Ми вкрай обурені поведінкою редакції видання, у подачі завідомо неправдивого матеріалу і використанні імені Гайтана для створення вигаданої "новини", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Плітки ледь не посварили Гайтану з Кароліною

Продюсер та бойфренд Гайтани Едурад Клім також висловився стосовно наклепу.

"Мені дуже неприємно, що ім'я Гайтани фігурує в тексті цієї низької публікації. Вже як другий тиждень ми з Гайтаною перебуваємо в Лондоні, і за цей час жодних коментарів для української преси ми не давали", - сказав чоловік.

"Звичайно, я розумію, що за рахунок згадки відомих імен артистів в подібних "жовтих матеріалах", редакція намагається підвищити рейтинг свого видання. Але, я не терплю, коли подається свідомо вигадана інформація…Я чекаю офіційних вибачень від редакції" – заявив Клім.

Фото "Viva!" з сайту Ані Лорак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів