Російська актриса народила Медведєву родича

27 серпня 2012, 11:00

Російська актриса театру і кіно Катерина Рєднікова, відома за фільмом "Злодій", у 39 років народила первістка.

Щасливим татом став письменник та продюсер Сергій Конов, двоюрідний дядько російського прем’єра Дмитра Медведєва.

Про це пише "Комсомольская правда".

Хлопчик, якому дали ім’я Лавр, з’явився на світ 24-го серпня, в одній із клінік Лос-Анджелесу. Породілля почувається добре.


Новонароджений "кузен" Медведєва має зріст 57 сантиметрів та вагу 3734 грами.

Подружжя тривалий час приховувало вагітність, щоби не зурочити. Із животиком Катерину сфотографували під час Каннського кінофестивалю.

Катерина Рєднікова народила хлопчика

Іще за кілька місяців до пологів майбутні батьки вирушили до Америки. Спершу лікарі називали дату пологів – 29-те серпня, але, через те, що хлоп’я вийшло величеньке, Рєднікова припускала, що доведеться народжувати раніше.

Нагадаємо, Катерина і Сергій, які познайомилися на зйомках стрічки "Captivity", побралися в 2008-му. Причому "просватав" Рєднікову буцімто сам Аль Пачіно.

Під час спільної вечері з закоханою парочкою, коли зайшла мова про сімейні цінності, актор сказав, мовляв, життя закоротке, варто б їм уже одружитися. Подумавши кілька секунд, Конов погодився та зробив пропозицію подрузі.

Нагадаємо, фільм "Злодій", в якому Рєднікова зіграла разом із Володимиром Машковим, було номіновано на "Оскар". Іще глядачі знають актрису за ролями в стрічках "Той, хто гасить світло", "Батьківщина або смерть", "Диверсант" та "Панянка-селянка".

Фото "Viva!"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів