Ленні Кравіц відклав свій приїзд до України

27 серпня 2012, 11:40

Концерт американського співака Ленні Кравіца в Києві, запланований на 23-тє вересня, не відбудеться, принаймні, в цьому році.

Гастрольний графік 48-річного артиста зсунувся через його зйомки в стрічці "Дворецький", що наразі проходять у Новому Орлеані.

Про це повідомили організатори концерту в Україні, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

"Я з нетерпінням чекав на ці дати, і мені дуже шкода, що мої концерти довелося відкласти. Нині я в Новому Орлеані, працює над історичною стрічкою "Дворецький", контракт зобов’язує мене закінчити роботу", - таке повідомлення з’явилося на сайті Кравіца.


"Обіцяю, що повернуся наступного року. Дуже чекаю на зустріч із усіма вами в 2013-му", - написав співак.

Ленні Кравіц відсунув свої концерти заради кіно

На наступний рік перенесено всі концерти Ленні, що мали відбутися з 17-го вересня по 6-те жовтня.

Нова дата концерту в Києві поки що невідома, але всі вже придбані квитки будуть дійсні. Організатори обіцяють незабаром зробити оголошення для тих, хто все ж захоче їх здати.

Фільм, у якому знімається Кравіц, оповідатиме про дворецького, який 30 років пропрацював у Білому домі, пише сайт "Internet Movie Data Base".

Екс-президента США Ричарда Ніксона зіграє зірка "Повітряної тюрми" Джон К’юсак, Дуайта Ейзенхауера – Робін Вільямс. Іще в фільмі задіяні такі зірки як Джейн Фонда, Мерайя Кері, телеведуча Опра Вінфрі, К’юба Гудінг-молодший та Лев Шрайбер.

Як відомо, Ленні Кравіц нещодавно знявся в двох стрічках із науково-фантастичної трилогії "Голодні ігри", де зіграв стиліста і друга головної героїні.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів