"Коханець" Траволти: Джон був ніжний та пристрасний

29 серпня 2012, 17:40

Гей-скандал навколо голлівудського актора Джона Траволти знову роздмухує його "екс-коханець" та пілот.

62-річний Дуг Готтерба, який буцімто вже пише книжку про своє кохання з відомим актором, поділився еротичними та романтичними спогадами з виданням "National Enquirer".

Про це пише "Radar Online".

Якщо вірити Готтерба, їхнє доленосне знайомство з Траволтою відбулося в 1981-му, коли зірка наймав його на посаду пілота. Вже невдовзі вони стали коханцями, причому чоловік і досі пам’ятає, яке вино пив за романтичною вечерею в готелі.


"Джон був ніжний, але дуже пристрасний. Наступного дня він сказав мені з широкою посмішкою на обличчі "Мені дуже сподобалася минула ніч", - розповідає Дуг.

62-річний чоловік стверджує, що колись кохався з ненаситним та пристрасним актором

Відтоді, стверджує колишній пілот, вони з Траволтою стали парою. Актор у сексі був ненаситний, полюбляв знімати хоум-відео та розважатися з багатьма чоловіками одночасно.

Востаннє ж вони з Дугом зустрілися в 1992-му, коли зірка "Кримінального чтива" уже був одружений із Келлі Престон.

"Ми трохи прогулялися, аж ось я бовкнув "Отже, Джон, скажи мені. Тепер, коли ти одружений, ти й досі надаєш перевагу чоловікам – або жінкам?" Він поглянув мені просто в очі і сказав "Що ж, Дуг, я так само надає перевагу чоловікам!" Я сказав "Добре". І це була наша остання зустріч", - пригадує новоспечений письменник.

Нагадаємо, в травні до суду звернувся масажист із Лос-Анджелесу, який заявив, що Траволта чіплявся до нього, пропонував масаж та секс.

Зазначимо, що в еротичній оповіді Готтерба масаж теж фігурує – саме з цієї акторової пропозиції буцімто й розпочалася їхня пристрасна ніч.

Фото Reuters з сайту ntv.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів