Жінка Траволти: головне в шлюбі – вміти реготати

18 червня 2012, 12:00

Дружина актора Джона Траволти, якому закидають гомосексуалізм, заявляє – чоловіченько в неї ще нівроку, і вона його кохає.

Понад 20 років пару поєднують спільні злети і падіння, та, найголовніше, вміння реготати.

Про це Келлі Престон говорила в телешоу "The Conversation", пише "Contact Music".

Траволта і Престон вже понад 20 років регочуть разом

"Насправді в житті, щоб залишатися в шлюбі, треба невпинно пізнавати людину та хотіти бути з нею разом, бо разом вам потрібно здійснити стільки всього…Пройти через великі злети та приголомшливі падіння, і змогти керувати цим… і створювати їх (міцні стосунки), бо саме по собі таке не стається", - сказала Келлі, яка народила акторові трьох дітей.


"Люди думають про шлюб: "О, хай буде як буде". Ні, його потрібно будувати, щоб він лишався веселим і живим, і смішним. Ми регочемо, я гадаю, це одна з найголовніших речей, які ми робимо разом", - зазначила жінка Траволти, а також колишня пасія Чарлі Шина.

Ані словом не згадавши про гей-скандал, у центрі якого опинився її чоловік, Престон зізнається, у свої 58 він і досі приваблює її в сексуальному плані.

"Він гарячий… Він зараз чудово виглядає, він скинув так багато ваги і так викладається, але я кохаю його й коли він на 20 фунтів важчий, думаю, він і тоді був дуже гаряченький", - похвалила вона чоловіка.

Нагадаємо, подейкують, що, як би там не бадьорилася Келлі, наразі їм із Джоном не до сміху. Сенсаційну книгу про свій роман із кінозіркою збирається написати його колишній пілот, а двоє масажистів доводять у суді, що Траволта до них клеївся.

Фото Reuters з сайту smh.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів