Джексон багато пив та боявся повернутися на сцену?

4 вересня 2012, 10:40

Покійний поп-король Майкл Джексон ще напередодні свого майбутнього турне став багато пити та був пригнічений

До рук журналістів газети "Los Angeles Times" потрапило листування організаторів турне Майкла Джексона 2009-го року, яке повинно було називатися "This Is It".

В електронних листах промоутери пишуть про те, що моральне та фізичне здоров'я співака викликало у них сильне занепокоєння, передає "ВВС".


Один з імейлів було відправлено в день, коли Джексон готувався особисто оголосити про своє повернення на сцену на прес-конференції в Лондоні. У листі організатори називають співака "емоційно паралізованою руїною".

"Джексон замкнувся у себе в гримерці, він п'яний і пригнічений", - написав співробітник концертної фірми "AEG" Ренді Філліпс її президенту Тіму Лейвеке.

Це одне з електронних повідомлень, що потрапили до журналістів "Los Angeles Times". Всього в їхніх руках опинилося 250 сторінок листування.

Джексон боявся повернення на сцену?

Філліпс також повідомляв голові "AEG", що намагався допомогти Джексону протверезіти перед прес-конференцією.

У той день Джексон з'явився перед журналістами і сотнями фанатів на п'ять хвилин - причому на півтори години пізніше запланованого часу.

Опубліковані імейли, швидше за все, будуть використані в ході слухань по двох судових позовах, які почнуться в наступному році,

Один з позовів подала компанія "Lloyd's of London", яка страхувала тур. Компанія намагається анулювати компенсацію в 17,5 мільйонів доларів на тих підставах, що "AEG" надала неправдиву інформацію про стан здоров'я Джексона і його готовності виступати.

Серед численних імейлів, пов'язаних з туром Джексона, є також повідомлення від "Lloyd's of London", що демонструють її спроби отримати доступ до медичної документації співака за останні п'ять років.

Співробітник "Lloyd's of London" пише про те, що на його численні прохання надати медичні дані ніколи не відповідали.

Паралельно з позовом страхової компанії спадкоємці Джексона звинувачують "AEG" в чиненні тиску на співака з тим, щоб він не відмовлявся від гастролей, незважаючи на ознаки слабкості.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер 25-го червня 2009-го року від передозування потужного знеболювального препарату пропофолу.

У листопаді минулого року особистий лікар Джексона Конрад Мюррей був засуджений до чотирьох років тюремного ув'язнення за ненавмисне вбивство співака.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів