Саєнтологія розвела Круза із Крус та викликала ненависть до Кідман

7 вересня 2012, 13:04

Подейкують, саєнтологія, яку сповідує американський актор Тому Круз, стала причиною не лише його розлучення з Кеті Холмс, але й розриву стосунків з Пенелопою Крус.

Крім того, саме саєнтологію вважають причиною того, що діти Круза і Ніколь Кідман ненавидять свою прийомну матір.

Як пише "Contact Music" з посиланням на "Vanity Fair", 3-річні стосунки Тома Круза з Пенелопою Крус закінчилися через небажання актриси відректися від буддизму заради саентології.

І хоча Пенелопа відвідувала саєнтологічні сеанси, її назвали "дилетантом", бо вона не була готова зректися своєї релігії заради релігії Круза.


Саєнтологія у житті Круза переважає над усім

Видання стверджує, що тоді для Тома почали шукати потенційну дружину, яка б сповідувала саєнтологію.

Втім, сама Церква заперечує своє втручання в особисте життя Круза та Крус.

Цікаво, що саєнтологія начебто не лише завадила стосункам Тома з Пенелопою Крус та спричинила його розлучення з Кеті Холмс.

Як пише "The Showbiz Spy", саме ця релігія стала причиною того, що діти Ніколь Кідман зненавиділи її.

Сину Круза та Кідман Конору було лише 6 років, а його сестрі Ізабеллі – 8 років, коли їхні прийомні батьки розлучилися. Діти весь час жили з батьком, який не давав їм бачитися з матір’ю через її релігійні погляди.

"Основною проблемою їхнього шлюбу було те, що Ніколь не хотіла мати справу з саєнтологією", - сказав один із представників церкви.

Кідман і досі не може повернути любво дітей

"Вони відкинули Ніколь - вони були проінструктовані", - сказав він.

За словами іншого саєнтолога, діти просто викинули Кідман зі свого життя, бо так їх налаштували. Вони називали її особистістю, яка пригнічує, переважає над ними.

Усі саєнтологи були проти Ніколь та навіть не дивилися фільми з її участю.

"Світ саєнтології зненавидів Ніколь. Люди дивилися кожен фільм з Томом Крузом, але якщо хтось лише згадував про фільм з Кідман, то вислуховував таке про себе…" – розповів представник церкви.

Нагадаємо, шлюб Кідман з Крузом закінчився у 2001-му році. Після цього Том мав роман з Пенелопою Крус, який тривав до 2004-го.

З Кеті Холмс актор прожив у шлюбі 5 років.

Фото з сайту "Paris Match", фото Reuters з сайту "Skiny.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів