Зірка "Бідної Насті" став батьком

10 вересня 2012, 10:50

Зірка мюзиклів "Метро" та "Нотр-Дам де Парі" актор Антон Макарський вперше став батьком.

У неділю, 9-го вересня, дружина Макарського - співачка Вікторія Морозова народила дочку, повідомляє "Комсомольская правда".

Маля з'явилося на світ в одній з клінік Єрусалима.


Актор спеціально прилетів до Ізраїлю, щоб побачити появу на світ довгоочікуваної доньки. Дівчинку подружжя назвали Марією.

"Віка почувається чудово! Ми знаходимося в ізраїльській клініці. Тут не прийнято вимірювати зріст дитини. Можу сказати так: сьогодні дружина подарувала мені рівно три кілограми абсолютного щастя!" - поділився радістю Макарський.

Дружина Макарського народила йому донечку

Нагадаємо, зі співачкою Вікторією Морозової Макарський познайомився на мюзиклі "Метро", де обидва були зайняті у головних ролях.

Подружжя багато років мріяло про дитину. Тож коли дізналися, що стануть батьками, вирішили серйозно підійти до справи.

"Щойно дізналися про вагітність, я одразу полетіла до Ізраїлю, тут і буду народжувати дитину. В Ізраїлі прекрасні лікарі, всі ставляться до мене дуже уважно. Чоловік часто приїжджає мене провідати", - поділилася Вікторія незадовго до пологів.

"Відразу після пологів, щойно малятко зміцніє, повернемося до Росії. Незважаючи на те, що в Ізраїлі нам дуже подобається, жити і працювати ми з Антоном будемо, звичайно ж, в Росії. Зараз ми дуже щасливі, адже здійснилася наша найбільша мрія", - зізналася Вікторія.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів