Гвінет Пелтроу визнали найстильнішою жінкою

13 вересня 2012, 10:20

Найстильніша жінка світу Гвінет Пелтроу, класична красуня Кейт Міддлтон, гаряча матуся Різ Візерспун, дівчина-ризик Ріанна та королева джинсів Джессіка Альба - усі вони опинилися в ТОП-10 найкраще вдягнених знаменитостей.

Американський журнал про світське життя "People" опублікував щорічний список найстильніших жінок.

Цього року жінкою, яка вдягається краще за всіх, визнали 39-річну актрису Гвінет Пелтроу.


На думку редакторів журналу, володарка "Оскару" "не має рівних на червоній доріжці і завжди з'являється в несподіваному, і при цьому витонченому вигляді".

Пелтроу визнали найстильнішою

Другою у рейтингу найстильніших селебретіз стала дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон, як "класична красуня". Ім'я герцогині Кейт вже третій рік поспіль потрапляє до списку.

Зіркою, яка вміє найкраще вдягтися на червону доріжку, була названа актриса Емма Стоун. Звання ж "найгарячіших брюнеток" отримали сестри Кардашьян.

Актрисі Міранді Керр цього року не було рівних у "вуличному стилі". А вагітну акторку Різ Візерспун назвали "найстильнішою матусею".

Різ Візерспун вагітною виглядає чудово

Непередбачувана співачка Ріанна підкорила укладачів рейтингу своєю любов'ю до експериментів. Артистка отримала титул "руйнівниці правил" в одязі.

Справжньою "королевою джинсів" стала актриса Джессіка Альба. А зірка стрічки "Троя" Діана Крюгер стала кращою у виборі вбрання "високої моди".

Американська актриса Дженніфер Лоуренс значиться в ТОП-10, як "найкраща дебютантка".

Нагадаємо, минулого року рейтинг найстильніших від "People" очолила актриса Блейк Лайвлі. У 2010-му році зіркою, що вдягається краще за всіх, стала Дженніфер Аністон.

Фото АР з сайту article.wn.com та members.shaw.ca

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів