Холлі Беррі на межі нервового зриву?

18 вересня 2012, 13:30

Американська актриса Холлі Беррі страшенно виснажена переслідуванням небезпечних "сталкерів" та судовими баталіями з колишнім коханцем через спільну доньку.

Подейкують, у 46-річної зірки вже розвинулася параноя, і друзі побоюються, що вона ось-ось зірветься.

Про це повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

Як відомо, Беррі нині намагається добитися судового дозволу виїхати з 4-річною донькою Налою до Франції, де вона зможе оселитися зі своїм нареченим, актором Олів’є Мартінесом. Актриса прагне опинитися якнайдалі від навіженого фаната, який уже давно її переслідував. Між тим проти її переїзду категорично виступає батько дівчинки, Габріель Обрі.


"Холлі заволоділа параноя, її нерви настільки потріпані, що я її ніколи такою не бачив", - розповів приятель зірки.

Холлі Беррі ось-ось впаде в емоційний колапс?

"Вона жахається кожної камери, що наближається до її обличчя, і щиро вірить у те, що їй або її доньці буде завдано серйозної шкоди, якщо вони лишаться в Лос-Анджелесі", - додав він.

Беррі вже перебуває на межі "емоційного колапсу". Її близьким страшно й уявити, що буде, якщо суд заборонить їй переїздити до Франції.

Як відомо, олії в вогонь підливає й Обрі, з яким акторка розійшлася в 2010-му. Чоловік, який добився від колишньоїщомісячних аліментів у 20 тисяч доларів, навідріз не хоче відпускати Налу до іншої країни.

Адвокат Обрі, перераховуючи аргументи свого клієнта, навіть нагадав судові про трагічну загибель принцеси Діани, однією з причин якої стало цькування французьких папарацці, пише "TMZ".

Нагадаємо, останній рік був не надто вдалим для Беррі й у плані здоров’я. У вересні 2011-го акторка під час зйомок зламала ногу. У липні 2012-го її знову забрала швидка. За однією з версій, Холлі зазнала травми голови, коли на неї звалилися декорації.

Фото АР з сайту entertainment.xin.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів