Ілля Рєзнік: Андрій Малахов – убивця та скунс

18 вересня 2012, 15:20

Російський поет-пісняр Ілля Рєзнік, який минулого тижня пережив серцевий напад, відмовився від операції та вирушив на гастролі.

Телеведучого Андрія Малахова, через скандальну передачу котрого йому й стало зле, Рєзнік відверто назвав убивцею, а ще згадав, як його ошукала Алла Пугачова та обікрала Любов Успенська.

Про це пишуть "Папарацци".

Полежавши в лікарні, 74-річний Рєзнік не послухався поради медиків та поставити кардіостимулятор та замість цього вирушив до міста Пензи, де відбувся його творчий вечір.


Саме тут поет-пісняр розповів усе що думає й про Андрія Малахова, і про деяких мега-зірок естради.

"Пусть говорят" – огидна передача, а Андрія Малахова інакше як убивцею я назвати не можу. Ці телевізійники угробили Пороховщикова, довели до нападу Максима Дунаєвського. Чому вони бояться обгидити міністра чи олігарха? Скунси!", - із запалом заявив Рєзнік.

Вийшовши з лікарні, Рєзнік заходився різати правду-матінку

Гендиректора російського "Першого каналу" Рєзнік "вшанував", присвятивши йому поему з назвою "Каналья".

На Аллу Борисівну Ілля Рахміелевич тримає образу через те, що вона буцімто не заплатила йому та іншим авторам, коли випустила колекційну збірку своїх пісень на 13 дисків. За словами поета, їх усіх Примадонна просто "кинула", тож ні про яку співпрацю між ними тепер не може бути й мови.

"Її адвокат моєму сп’яну сказав, що Рєзнік тепер для неї – ворог номер один. Це просто дурість чи вікове", - додав Рєзнік.

Недоплатила, на думку поета-пісняра, йому й співачка Любов Успенська. Те, що за рік виконання його пісні "Кабріолет" артистка виплатила йому лише 11 тисяч рублів, Рєзнік вважає "знущанням та крадіжкою".

Нагадаємо, в передачі Малахова, через яку похитнулося здоров’я поета, йшлося про його конфлікт з Пугачовою та розлучення з екс-дружиною Мунірою Аргумбаєвою. Між тим, упевнений Рєзнік, цю жіночку "витягла" зі Сполучених Штатів саме Пугачова, щоби йому насолити.

Фото "Комсомольская правда"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів