Кеті Перрі схибнулася на новому коханні

18 вересня 2012, 18:05

Подейкують, нещодавно розлучена співачка Кеті Перрі з головою поринула в нові стосунки, але знову закохалася не в того чоловіка.

Закрутивши роман із музикантом Джоном Мейєром, вона відкрила йому не лише серце, а й свою квартиру, та ледь не вискочила сп’яну заміж.

Про це пише "The Sun".

Кеті вручила новому кавалеру ключі від своєї лос-анджелеської квартири, щоби Джон селився там, коли приїжджатиме до міста, хоча він має й власне житло.


"Джон вважає, що простіше зупинятися в готелі, ніж у його власній лос-анджелеській квартирі. Але Кеті наполягає, щоби він селився з нею. Вона думає, так розумніше", - каже джерело.

Друзі та рідні Кеті, звісно, раді, що вона оговталася після невдалого шлюбу, але благають її хоча б трохи пригальмувати.

Кеті Перрі ледь не вскочила в друге заміжжя?

Завітавши до Лас-Вегаса, Перрі та Мейєр жартома заледве не сходили до вівтаря, але, на щастя, надто сильно напилися.

Близькі Кеті побоюються, що в дівчини розвинулася залежність від нового приятеля, між тим він погано на неї впливає та рано чи пізно розіб’є їй серце.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"У Кеті неперевершено поганий смак щодо чоловіків, і для неї Джон – найкрутіший парубок з усіх навколо. Але наступного разу, коли він розіб’є їй серце – а незабаром це станеться – це може мати для неї нищівні наслідки, в особистому та професійному плані", - говорить інформатор.

Нагадаємо, відколи Кеті Перрі розійшлася з чоловіком Расселом Брендом після 14 місяців шлюбу, їй приписували стосунки з французьким манекенником, рок-гітаристом та навіть флірті з актором Робертом Паттінсоном.

Що ж до Мейєра, він справді має репутацію серцеїда. Серед його зіркових колишніх – актриси Дженніфер Лав-Х’юїт та Дженніфер Аністон, співачки Джессіка Сімпсон і Тейлор Свіфт, пише англомовна Вікіпедія.

Фото Reuters з сайтів "The Times of India" та stuff.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів