Тейлор Свіфт, Адель та вампір з перевертнем стали найдорожчими

13 липня 2012, 15:30

Журнал Forbes назвав найбільш високооплачуваних зірок віком до 30 років. Найдорожчою молодою зіркою стала кантрі-виконавиця, володарка двох премій "Греммі" Тейлор Свіфт.

Загалом у цьогорічному рейтингу гору взяли жінки, посівши шість сходинок у Топ-10 та чотири – в найдорожчій п’ятірці, констатує "Forbes".

Переможниця, 22-річна Тейлор Свіфт, за період із травня 2011-го по травень 2012-го заробила 57 мільйонів доларів.

Тейлор Свіфт у свої 22 має 57 мільйонів на рік

Кожен із трьох альбомів співачки чотири рази ставав платиновим, а за кожне шоу вона має по мільйону доларів. Четвертий альбом Тейлор Свіфт має вийти цієї осені.


В потилицю Свіфт дихає її 18-річний колега, Джастін Бібер, який відстає від неї лише на 2 мільйони. Окрім музики, тинейджер захоплюється "старт-апами ", вкладаючи гроші в такі молоді компанії як Stamped, Tinychat и Spotify.

Тинейджер та кумир тинейджерів потрапив до Топ-10

До слова, в Facebook Джастін має більше фанів, ніж чинний американський президент Барак Обама та його конкурент, республіканець Мітт Ромні разом узяті.

Далі йде 24-річна співачка Ріанна, яка вперше потрапила до цього рейтингу та одразу застрибнула на третю сходинку з 53 мільйонами доларів.

52 мільйони заробила за рік епатажна зірка Lady Gaga. Якщо говорити про той-таки Facebook, то в 26-річної артистки там 50 мільйонів шанувальників.

Далі йде 27-річна співачка Кеті Перрі, чий річний заробіток оцінюють у 45 мільйонів доларів. Щоправда, успішна зірка нещодавно оголосила, що їй настав час зробити перерву в кар’єрі, щоб відпочити від шоу-бізнесу та оговтатися після розлучення з актором Расселом Брендом.

Крістін Стюарт заробила більше за колег із "Сутінків"

Вочевидь, "випаде" на деякий час і 24-річна британська соул-зірка Адель, яка нещодавно оголосила про свою вагітність, невдовзі після того, як у лютому забрала аж шість "Греммі". За останній рік Адель устигла заробити 35 мільйонів доларів.

Три сходинки зайняли актори з саги "Сутінки" – Крістін Стюарт, Роберт Паттінсон і Тейлор Лотнер.

Річні здобутки 22-річної Крістін, яка підзаробила ще й завдяки ролі в стрічці "Білосніжка та мисливець", експерти оцінили в 34,5 мільйона доларів.

На 28 мільйонів за рік став багатшим 29-річний репер Ліл Уейн.

Хоча за сюжетом "Сутінків" головна героїня надала перевагу вампірові Едварду, якого зіграв Роберт Паттінсон, у рейтингу найдорожчих юних зірок його нещасливий суперник із ним зрівнявся.

20-річний Тейлор Лотнер та 26-річний Роберт Паттінсон за рік заробили однаковісінько – по 26,5 мільйона доларів.

Фото Reuters з сайтів enstarz.com, "The International Business Times" та "National Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів