Соліст "Green Day" лікується від наркоманії

25 вересня 2012, 12:00

Лідер кращої панк-групи за версією журналу "Rolling Stone" - "Green Day" - Біллі Джо Армстронг опинився в реабілітаційному центрі.

Про це повідомляється на офіційному сайті колективу.


"Біллі Джо розпочав лікування від зловживання психоактивними речовинами", - йдеться у заяві гурту.

Колектив "Green Day", який також був визнаний другим за впливовістю після "Metallica" рок-гуртом за останні 30 років, вибачився за інцидент, який стався три дні тому на фестивалі "iHeartRadio" у Лас-Вегасі.

Під час виступу на фестивалі Біллі Джо влаштував справжній розгром, повідомляє "Reuters".

Співак зі сцени кричав непристойні слова, ображав молодого виконавця Джастіна Бібера та розбив гітару.

Три тижні тому 40-річний соліст "Green Day" вже опинявся у лікарні. Тоді причиною госпіталізації назвали зневоднення. Та вже 6-го вересня Армстронг виступав на церемонії вручення "MTV Video Music".

Біллі Джо Армстронг з "Green Day" ліг до реабілітаційного центру

Через нинішнє лікування музиканта, колектив "Green Day" змушений буде відкласти свої заплановані виступи. Однак невідомо, чи буде скасовано тур по США, який має розпочатися 26-го листопада в Сіетлі.

Група "Green Day" була утворена в 1986-му році шкільними приятелями Біллі Джо Армстронгом і Майклом Райаном Прітчард. Колектив спочатку називався "Sweet Children".

На рахунку гурту 8 студійних платівок. Завдяки своєму третьому альбому "Dookie", випущеному у 1994-му році, "Green Day" здобули свою першу нагороду "Греммі".

Та одним з найбільш успішних альбомів панк-колективу став "American Idiot". Платівка, яка побачила світ у 2004-му році була спрямована проти політики Джорджа Буша.

"American Idiot" став кращим рок-альбомом за версією "Греммі". Також ця платівка отримала нагороди й інших міжнародних премій: "American Music Awards", "Billboard Music Awards", "BRIT Awards", "MTV Europe Music Awards" та інших.

Наразі "Green Day" є шестикратним володарем "Греммі".

Фото АР з сайту lasvegassun.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів