Екс-кохані Кеті Перрі: один убився, другий подався до бомжів

28 вересня 2012, 14:40

Колишній хлопець співачки Кеті Перрі, актор Джонні Льюїс, трагічно загинув.

Між тим її колишній чоловік, британський комік Рассел Бренд, укотре продемонстрував, що має велике та добре серце. Зустрівши в Голлівуді групу безпритульних, він нагодував їх сніданком.

Про це пише "Contact Music".

У компанії бомжів зірку "Року на віки" сфотографували в четвер. Актор завів їх до одного з кафе та щедро заплатив за їхні наїдки.


Одного з колишніх Кеті Перрі вже нема серед живих

На початку ж вересня Бренд також підібрав на вулиці безпритульного та запросив до себе додому, щоби чолов’яга помився та попоїв.

Поки Рассел робить добрі справи, його екс-дружина, Кеті Перрі побивається через загибель іншого свого колишнього кохання.

28-річного актора Джонні Льюїса знайшли мертвим у середу. Чоловік або упав, або зістрибнув із даху, пише "Us Magazine".

Рассел Бренд та Джонні Льюїс (зліва) - цих чоловіків колись кохала співачка

Припускається, що до подвійної трагедії призвела сварка та бійка актора з домовласницею – понівечене тіло 81-річної жінки знайшли поряд із його.

Кеті Перрі та Джонні Льюїс зустрічалися в 2005-2006-му році. Йому присвячені деякі з її пісень, зокрема "The One That Got Away" та "Circle the Drain", каже джерело.

Льюїс зіграв кілька десятків ролей у фільмах та серіалах, таких як "Сини анархії", "Мислити як злочинець, "CSI. Місце злочину" та "Факультет".

Нагадаємо, нині Кеті Перрі перебуває в романтичних стосунках із музикантом-серцеїдом Джоном Мейєром. У Рассела Бренда буцімто закрутився романчик із екс-учасницею "Spice Girls" Джері Холлівел.

Фото АР з сайту news.com.au, Reuters, з сайту odt.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів