Клінтон став крутіший за Обаму, але програв Джеймсу Бонду

11 жовтня 2012, 13:00

Найвпливовішим чоловіком Голлівуду названо суперагента Джеймса Бонда, на другому місці опинився ямайський спринтер Усейн Болт, а на третьому – 42-й президент США Білл Клінтон.

Такі результати дало опитування, проведене чоловічим онлайн-журналом "AskMen.com".

Про це повідомляє "Contact Music".

"Джеймс Бонд впливав на чоловіків протягом шести десятиріч, і продовжує це робити", - зазначає журнал.


Сер Шон Коннері зіграв Джеймса Бонда в стрічці 1971-го року "Діаманти назавжди"

Другу сходинку читачі віддали Усейнові Болту на прізвисько "Блискавка". Спортсмен є 6-кратним олімпійським чемпіоном, 5-разовим чемпіоном світу, а ще власником чинних світових рекордів із бігу на 100 і 200 метрів та в естафеті, пише англомовна Вікіпедія.

На третьому місці опинився екс-президент Америки, 66-річний Білл Клінтон. Цікаво, що чинний керманич, Барак Обама, не втрапив навіть до першої десятки та посів лише одинадцяту сходинку.

Білл Клінтон зненацька посів третє місце з-поміж найвпливовіших голлівудських чоловіків

До Топ-10 увійшли американський комік Джиммі Кіммел, співак R&B Френк Оушен та актор Райан Гослінг. Серед 50 найавторитетніших чоловіків опинилися режисер Крістофер Нолан, актори Алек Болдуїн та Ліам Нісон і репери Jay-Z та Каньє Вест.

Що ж до лідера рейтингу, то його лаври за правом можуть розділити актори Баррі Нельсон, Шон Коннері, Девід Нівен, Джордж Лезенбі, Крістофер Казенов, Роджер Мур, Тімоті Далтон, Пірс Броснан та Деніел Крейг, які в різний час зіграли агента 007.

Фото Reuters з сайту popsci.com та imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів