Колишні безхатченки: Керрі, Крейг та Сталлоне

12 березня 2012, 15:40

Зірка бойовиків Сильвестр Сталлоне мешкав на автобусній зупинці, Джим Керрі – в наметі на чужому дворі, а Холлі Беррі – в притулку для безхатьків.

Про сьогоднішніх кумирів, які колись не мали даху над головою, розповідає "Hollyscoop".

У 1970-му році тоді ще нікому не відомому Сильвестрові Сталлоне довелося кілька тижнів прожити на автобусній зупинці, аж поки йому не посміхнулася удача. Він одержав роль у стрічці, що принесла йому аж 200 доларів.

Домівкою для Сталлоне була автобусна зупинка

Зірка "Маски" Джим Керрі свого часу мешкав просто в наметі на задньому дворі в своєї старшої сестри Патрисії, а разом із ним батьки, брат та ще одна сестра.


Подейкують, справжнім безхатьком свого часу була акторка Холлі Беррі. 21-річним дівчам приїхавши підкорювати Нью-Йорк, вона деякий час прожила в притулку.

"Дуже недовго… У мене деякий час не було роботи. Але дівчина мусить робити те, що мусить", - згадувала зірка про той непростий період.

Холлі Беррі мешкала в притулку для безхатьків

Власниця двох "Греммі", американська виконавиця Келлі Кларксон два дні прожила в своєму авто, коли її лос-анджелеська квартира згоріла.

Подібний досвід має й австралієць Сем Уортінгтон, чиє життя докорінно змінила одержана головна роль у фільмі "Аватар".

"Крихітці на мільйон доларів" Хіларі Свонк було 15, коли вони з мамою перебралися до Лос-Анджелесу заради її майбутньої акторської кар’єри. Вдень дівчина ганяла по кастингах, а ночувати їм доводилося в машині.

Це здасться неймовірним, але зірка "Кванту милосердя" та "Дівчини з тату дракона" Деніел Крейг колись дуже давно спав на лаві в одному з лондонських парків.

"Джеймс Бонд" спав просто неба

Без даху над головою лишилася й популярна співачка та актриса Кармен Електра, після того як її років у 20 обікрав власний бойфренд.

Задовго до того, як вона врешті виборола свої п’ять "Греммі", канадська співачка Шенайя Твейн також поневірялася притулками. В одному з них майбутня зірка жила з родичами, коли їй було 14 років. У 16 вона сама потрапила в Торонто, де лазила в порожні будинки та відсипалася в автобусах.

Фото Reuters та з сайтів "Reuters" та"ВВС"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів