У Росії з’явилися клони "Казаків" на підборах

11 жовтня 2012, 11:00

У Росії з’явилися хлопці-танцівники на підборах на кшталт українського гурту "Kazaky". Тепер російські клони намагаються заборонити українцям в'їзд до їхньої країни.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

Російські "Kazzaky LTD" стверджують, що саме вони були першими, а українці якось вкрали їхню ідею.

"Так цікаво, я взагалі людина така цікава, креативна і люблю вигадувати усе це. Я нікого не звинувачую, не збираюся цього робити. В мене були інвестори, з якими були підписані документи, і раптом виходить в Україні оце ось", - каже продюсер російських хлопців на підборах.


Так виглядають російські танцюристи на підборах

Порівняння "Kazzaky LTD" з українськими колегами дуже дратують російських танцівників.

"У будь-якому випадку ми будемо відрізнятися, дуже багато стилів, ми збираємося усе міксувати, робити щось своє нове", - каже один з російських "казаків".

До того ж, росіяни не збираються пускати на свою територію "підтанцьовку Мадонни".

А це українські "Kazaky"

Тим часом хлопці з українського гурту дуже спокійно реагують на заяви конкурентів.

"Прихильники чудово розуміють, хто оригінал, а хто фейк. До суду ми не плануємо подавати, бо усе життя можна на суд витратити", - зазначила офіційний представник українських "казаків".

До слова, впереше "Kazzaky LTD" заговорили після виступу біля суду, де велася справа панк-гурту "Pussy Riot". Тоді преса переплутала російський гурт з уже відомими українцями.

Тоді, як українських "Казаків" пам'ятають ще з модного показу бренду "Dsquared2", а пізніше - з кліпу поп-королеви Мадонни.

Фото зі сторінки "Kazzaky LTD" у Facebook та з офіційного сайту гурту "Kazaky"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів