Джолі хоче бути подругою своїм дітям-підліткам

16 жовтня 2012, 15:36

Американська актриса Анджеліна Джолі зізналася, що коли її діти стануть підлітками, вона хоче бути для них подругою. Втім, зірка розуміє, що для родини настануть складні часи, коли в 6-х дітей почнеться статеве дозрівання.

Про це Енджі розповіла "OK! magazine", пише "Contact Music".

Джолі з нетерпінням чекає на бунтівний підлітковий період зростання її шістьох дітей.

"Я з нетерпінням чекаю, коли вони намагатимуться робити вигляд, що не роблять нічого поганого. Я буду їхнім другом і я буду чесною з ними, і я сподіваюся, що вони зможуть поговорити зі мною. Це найкраще, що я можу зробити", - сказала актриса.


"Я намагатимусь бути якомога ближче до них, як зараз. Тому, коли вони дійдуть то того, що не захочуть зі мною розмовляти, у глибині душі вони знатимуть, що я їх люблю і в нас є ця довіра. Цей період важкий для всіх", - поділилася Джолі.

Крім того, Анджеліна зізналася, що є менш суворою з синами, ніж з дочками. А ось Бред Пітт – навпаки.

''Бред є більш м'яким до дівчат, а я більш м'яка до хлопчиків. Ми не можемо зрозуміти, чому це так. Можливо, тому що я знаю жінок. Це за Фрейдом. Я їх бачу та знаю, що вони робитимуть", - зауважила актриса.

Нагадаємо, 37-річна Джолі та 48-річний Пітт виховують 6-х дітей: 11-річного Меддокса, 8-річного Пакса, 7-річну Захару, 6-річну Шайло та 4-річних двійнят Нокса і Вів’єн.

Фото Reuters сайту Smh.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів