Пітт дарує Джолі на весілля вогнепальний афродизіак?

4 вересня 2012, 11:30

Подейкують, американський актор Бред Пітт уже визначився з дарунком для своєї нареченої Анджеліни Джолі.

Це будуть не діаманти, чи ще якісь там дівочі штучки, а власний тир та вогнепальна зброя – адже саме це є "афродизіаком" для його 37-річної обраниці.

Про це пише "The Sun".

Бред Пітт знає, як запалити свою наречену

На сюрприз для Джолі Пітт вгатив близько 400 тисяч доларів. Завдання перед ним стояло не з легких – адже за оригінальністю він мусив переплюнути свого попередника.


"Бред мусив своїм подарунком виправдати чималі сподівання, враховуючи те, що з колишнім чоловіком, Біллі-Бобом Торнтоном, Анджеліна обмінювалася пляшечками з кров’ю", - говорить джерело.

"Для Енджі стрільба – це афродизіак. Коли в 2005-му році на зйомках "Містера і місіс Сміт" вони з Бредом були оточені зброєю, скінчилося тим, що вони зійшлися", - додає інформатор.

До того ж, тир стане чудовим місцем, де матуся шести дітлахів зможе скидати напругу. Він розміститься на території маєтку зіркової пари на півдні Франції.

Як відомо, нещодавно Бред Пітт побідкався, що грошей йому не вистачає. Воно й не дивно, якщо згадати, що самі лише весільні обручки обійшлися нареченим у мільйон доларів.

Нагадаємо, сама Анджеліна до весілля купила коханому гелікоптер, витративши ще один мільйон доларів.

Кадр із фільму "Містер і місіс Сміт" із сайту imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів