Герман про чубчик: Так я даю журналістам заробити

18 жовтня 2012, 14:57

Радниця президента Ганна Герман прокоментувала свою нову зачіску. За її словами, косий чубчик - це лише привід дати журналістам таблоідів заробити.

А ще Ганна Миколаївна розповіла про те, як обіймала президента США Барака Обаму, пише "Українська правда".

На брифінгу з обласними журналістами Герман заявила, що усі її експерименти із зовнішністю – це лише спосіб дати заробити журналістам.

"По-перше, чубчик – це не імідж. Чубчик – це тільки привід дати заробити журналістам, які працюють на таблоідах. Їм треба дати заробити шматок хліба", - сказала радниця.


Герман жертвує волоссям, щоб дати журналістам заробити

"Тому треба іноді вдягти спідницю на штани та дати заробити журналістам, фотографам. Ми повинні дати заробити журналістам. Буду сподіватися, що так я даю їм заробити", - наголосила "великодушна" Герман.

Під час того ж брифінгу Ганна Миколаївна згадала, як фотографувалась з президентом США Обамою.

Радниця була в Америці під час передвиборчої кампанії та у спеціальній крамничці накупила собі рекламного матеріалу фонду Обами.

"Там продавалися майки, футболки, прапорці. Приходиш і купуєш собі, а гроші переходять у виборчій фонд. Я тоді витратила всі свої гроші на Обаму, привезла собі майок, значків, навіть брошки такі були", - поділилася Герман.

"Потім, коли я зустрічалася з Обамою під час першого візиту президента, я сказала йому: "Я маю з вами фото, пластиковим". Бо на його частині крамниці стояв силует пластиковий Обами", - розповіла вона.

"Я обняла його і сфотографувалася… А потім сфотографувалася з живим", - додала Герман.

Нагадаємо, у середу 17-го жовтня Ганна Герман з’явилася на людях з косим "хуліганським" чубчиком.

Стоп-кадри з трансляції брифінгу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів