Валерія виграла суд з клінікою

19 жовтня 2012, 16:50

Російська співачка Валерія відсудила 10 тисяч доларів у клініки пластичної хірургії, яка незаконно використала зображення зірки з метою реклами.

Про це повідомляє "Life Showbiz".

Валерія виграла суд з клінікою, представники якої розвісили плакати з фотографією артистки, написавши, що вона робила у них пластичну операцію.

Валерія спростувала цю інформацію. Вона заявила, що дійсно була у цій клініці і отримала пропозицію стати обличчям їхньої реклами.


Але співачка вирішила, що обладнання у клініці дуже неякісне і відсутня гігієна. На всіх наступних процесах Валерія заявляла, що ніколи не стала б довіряти подібному закладові.

Валерія довела свою правду у суді та ще й гроші отримала

"У цілому рішенням ми задоволені. Хоч нам і не вдалося стягнути 30 мільйонів, ми змогли довести, що ми праві. Судова практика поки не готова для стягнення більш вагомих сум", - зазначив адвокат співачки.

Нагадаємо, у серпні Валерія подала судовий позов на 300 тисяч доларів на клініку пластичної хірургії. У відповідь клініка подала позов відносно співачки про захист ділової репутації. Але суд не задовольнив їхню заяву.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів