Ліндсей Лохан візьмуть під контроль чи захистять від тата

22 жовтня 2012, 18:10

Схоже, пристрасті в сім’ї скандальної акторки Ліндсей Лохан знову розпалюються. Щоби доця, вскочивши в погану компанію та не повернулася до наркотиків, тато зірки Майкл зібрався іти до суду.

Чоловік вимагатиме, щоби 26-річній Ліндсей призначили опікуна. Дівчина ж, зі свого боку, проситиме суд захистити її від турботливого батька.

Про це пише "TMZ".

Веселощі почалися в п’ятницю, коли Майкл завітав до помешкання дочки в Беверлі-Хіллз, стверджуючи, що вона перебуває "в оточенні алкоголіків та наркоманів". Чоловік намірявся вмовити Ліндсі вирушити на лікування, але та на перемовини до тата йти не схотіла. Сімейний скандал довелося залагоджувати поліції.


Цей візит Майкла не став сюрпризом для менеджера та адвокатів Ліндсей. Напередодні чоловіки обмінялися електронними листами. У них Майкл Лохан повідомляв, що до нього дійшли чутки, що донька "щодня випиває пляшку-півтори горілки", а в її кімнаті він на власні очі бачив порожні пляшки та кокаїн.

Батько Ліндсей Лохан знов забив на сполох

"Вона знову, приймає пігулки, щоби бути бадьорою та щоби заснути ("Аддералл")! Я знаю навіть, що вона п’є й пила під час роботи, ще під час (зйомок) у "Ліз та Дік", - написав Майкл Лохан, прохаючи в менеджера та юристів допомоги, щоб "покласти край цьому бодевіллю".

"Я чув те саме", - відписав Лохану та адвокатам менеджер Ліндсей Еван Хейні.

Чоловіки домовилися, що першим побалакати з дівчиною до неї додому піде Майкл. Згодом вони планували влаштувати їй зустріч із фахівцем, щоби переконати її взятися за себе, пише видання.

Зазнавши першого фіаско, Майкл рук не опустив. Він має намір іти до суду – причому проситиме, щоби опікуном для доньки не призначали ані її мати Діну, ані його самого. Майкл не хоче, щоби люди думали, що він хоче прибрати до рук доччині гроші, його єдина мета – вирвати Ліндсей зі згубного оточення та знову відрядити до реабілітаційного центру.

Між тим Ліндсей Лохан буцімто і собі зібралася до суду. Вона проситиме ордера, який би заборонив батькові її турбувати.

Нагадаємо, в жовтні 2011-го Майкл Лохан уже бив на сполох, передрікаючи доньці смерть, якщо вона не облишить вживати наркотики.

Днями ж Ліндсі почубилася з рідною мамою Діною, яка сама була чи то під алкоголем, чи то під кокаїном.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів