Мішель Обама подала на розлучення?

24 жовтня 2012, 11:20

Бізнесмен Дональд Трамп готується завдати удару по іміджу ідеального президентського подружжя Барака та Мішель Обами.

Подейкують, ця, здавалося б, міцна та любляча пара стояла на межі розлучення в 2000-му, коли Барак зазнав поразки на виборах до Палати представників США.

Документи, які все це підтверджують, буцімто має на руках Трамп, пише "The Daily Mail".

Власне, сам мільярдер поки сказав лише, що у середу зробить якусь сенсаційну заяву, яка, імовірно, суттєво змінить хід президентських перегонів.


Ітиметься саме про розлучення Барака та Мішель – передрік відомий американський інвестор Дуглас Касс.

Обами ледь не розлучилися в 2000-му році?

"Високо в Альпах мій Гном чув, що Дональд Трамп оголосить, що в нього є "відкопані" документи про розлучення президента та його жінки", - повідомив він читачам свого Twitter.

Чутки про те, що Обами хотіли розлучитися, пішли від моменту виходу книжки такого собі Еда Клейна. Вона має назву "Дилетант" – буцімто саме таке прізвисько свого часу дав Баракові Обамі Білл Клінтон.

Як стверджує автор, програш Барака на виборах у 2000-му довів Мішель до депресії, та друзі навіть боялися, що вона дійде до суїциду. Вона не могла простити чоловікові, що той насмілився так ризикувати їхнім спільним майбутнім, та написала заяву про розлучення.

Лише коли в 2005-му Обама таки потрапив до Сенату, віра Мішель у нього відродилася.

Нагадаємо, Дональд Трамп очолив цілий рух противників Обами, які вважають, що народився політик не Гавайях, як він стверджує, а в Кенії – отже, не має права бути президентом США.

Фото Reuters з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів