Лопес поспівала на вулиці з білорусами

26 вересня 2012, 16:21

Латиноамериканська співачка Дженніфер Лопес завітала до білоруської столиці – Мінськ - разом з усією своєю родиною: молодим коханцем, двома дітьми та навіть мамою.

Зірці не вдалося залишитися непоміченою на вулицях міста. Втім, вона посміхалася та охоче заспівала з місцевим гуртом, пише "Комсомольская правда".

За два дні до концерту до Мінська приїхала служба безпеки і тур-менеджери Лопес, аби перевірити підготовку до її візиту.

Цікаво, що у місті не знайшлося питної води тієї марки, яку п’є Лопес. Тож її менеджерам терміново довелося замовити воду у Штатах.


Разом з Лопес прилетіла її сім'я - мама Гваделупа Лопес, 4-річні двійнята Емма і Макс та 25-річний бойфренд Каспер Смарт.

Лопес усе своє возить іх собою

Команда співачки з 85 осіб зайняла два поверхи в одному готелі та з десяток номерів в іншому.

Джей Ло більшість часу провела в номері. Хіба що на годинку спустилася до фітнес-зали. На цей час її служба безпеки попросила адміністрацію готелю закрити вхід і нікого не заселяти.

А дітлахи Лопес цього часу гуляли містом разом з бабусею.

Дженніфер, відома своїм вибагливим райдером, у своїх бажаннях виявилася непостійна. Вона то хотіла, щоб її фотографували, то ні.

Лопес показала свою вередливість

Цікаво, що хлопці з білоруського гурту "Светр Бойз" пробралися до входу готелю, де жила Лопес та заграли їй один з її власних хітів, коли співачка виходила.

Вона не змогла пройти повз колоритних музикантів та почала їм підспівувати.

"Ти чуєш? Це диво!" - радісно зауважила Дженніфер синові.

Вуличне шоу за участю світової зірки тривало лише кілька хвилин. Після цього Лопес обійняла та поцілувала кожного з учасників гурту.

А свого особистого фотографа попросила зробити спільне фото на згадку.

Нагадаємо, до Києва Джей Ло завітає у листопаді та дасть концерт 13-го числа.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів