Монсеррат Кабальє перенесла мікроінсульт і зламала плече

25 жовтня 2012, 10:10

Іспанська оперна діва Монсеррат Кабальє двічі за останні дні була госпіталізована: з мікроінсультом та переламом плеча, повідомляють РИА "Новости".

Минулої суботи після повернення з Росії, де Кабальє перебувала на гастролях, артистка травмувалася. Зірку доставили в госпіталь в Барселоні з переламом плеча.

Двома днями раніше в готелі, напередодні концерту в Єкатеринбурзі, 79-річній співачці стало зле, вона втратила свідомість і впала.


Кабальє була доставлена ​​в місцеву лікарню, де медики діагностували мікроінсульт і пошкодження плеча.

Однак знаменита співачка відмовилася від госпіталізації в Росії і воліла повернутися в Барселону.

Наразі стан здоров'я Монсеррат Кабальє покращився, і лікарі не виявили у неї ніяких серйозних ускладнень.

Про це у повідомили в середу в мікроблозі Twitter родичі співачки.

"Монсеррат Кабальє знаходиться у відділенні інтенсивної терапії госпіталю Сан-Пау в Барселоні і йде на поправку. Немає жодних причин для занепокоєння", - розповіли близькі артистки.

Монсеррат Кабальє після російських гастролей опинилася в лікарні

"На наше щастя, мікроінсульт не викликав жодних ускладнень. Вона як завжди спокійна і сповнена енергії, але здивована піднятою галасом у ЗМІ у зв'язку з її хворобою", - йдеться у повідомленні родичів Кабальє.

За словами рідних, артистка "тримається молодцем, незважаючи на те, що відчуває незручності, оскільки після перелому плеча її рука перев'язана і знаходиться в нерухомому стані".

Кабальє з нетерпінням чекає свого повернення до звичайного ритму свого життя, бо вона ніколи не може сидіти на місці без діла, відзначають родичі.

У зв'язку з хворобою співачки скасовані її найближчі концерти і гастролі.

До слова, у червні 2010-го року під час концерту Монсеррат Кабальє також впала і серйозно пошкодила ліве коліно. Після отриманої травми зірка тривалий час перебувала на лікуванні.

У цьому році співачка, незважаючи на вік, виступила в декількох театрах по всьому світу. В одному зі своїх інтерв'ю Кабальє повідомила, що її графік розписаний до 2016-го року.

Фото АР з сайту teraz.sk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів