МакКартні: Йоко Оно не розвалювала "The Beatles"

29 жовтня 2012, 16:00

Сер Пол МакКартні заявив, що не вважає Йоко Оно винною в розпаді "The Beatles".

За словами МакКартні, група "і так розвалювалася". Тож популярна думка, що саме кохана покійного нині Джонна Леннона і стала причиною розколу ліверпульської четвірки, не є правдою, пише "The Guardian".

"Вона, звичайно, не стала причиною розколу, група й так розвалювалася", - заявив МакКартні.


Таким чином сер Пол вирішив розвіяти десятиліття ворожості, спрямованої проти вдови Леннона непохитними шанувальниками "The Beatles".

Водночас співак зазначив, що спілкування з Оно позитивно позначалося на творчості Леннона.

МакКартні не вважає вдову Леннона винною у розколі "The Beatles"

"Привабливість Йоко пояснювалася в тому числі і її авангардним поглядом на речі. Вона показала йому (Леннону), що можна бути іншим, і йому це сподобалося", - зауважив МакКартні.

Щоправда, Пол визнає, що він був незадоволений присутністю Йоко Оно на студійних сесіях.

МакКартні також заявив, що конфлікти всередині "The Beatles" виникали через вплив Аллена Клейна. Саме він і був менеджером групи в кінці 1960-х.

Нагадаємо, 12-ю і останню студійну платівку "Let It Be" "The Beatles" випустили у травні 1970-го. У тому ж році група розпалася.

МакКартні наголосив, що розпад колективу був "не таким вже хворобливим", оскільки "The Beatles" залишили після себе значний обсяг записаних матеріалів.

Повна версія інтерв'ю, в якому МакКартні розповідає про своє ставлення до Йоко Оно і розпад "The Beatles", покажуть у листопаді в телепрограмі Девіда Фроста.

Фото АР з сайту The Guardian

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів