МакКартні святкує 70-річчя

18 червня 2012, 11:27

Легендарний британський музикант та екс-учасник гурту "The Beatles" сер Пол МакКартні 18-го червня святкує ювілей. Йому виповнилося 70 років.

Про це пише "Contact Music".

Протягом багатьох років МакКартні надихав своєю музикою мільйони людей по всій планеті.

У складі ліверпульської четвірки "The Beatles" молодий Пол став відомим на весь світ.


Втім, після розпаду гурту у 1970-му році МакКартні не втратив своєї популярності, виступаючи у складі "Wings" та як сольний композитор і виконавець.

Сер Пол у свої 70 років залишається одним із найуспішніших музикантів всіх часів і народів, записи якого розійшлися тиражами у понад 100 мільйонів альбомів та синглів.

Серу Полу стукнуло 70

Саме він є найбільш плідним екс-учасником "The Beatles" та поки не збирається йти на пенсію.

Можливо, зберігати сили та жагу до життя МакКартні допомагає кохання й вегетаріанство.

Як відомо, екс-бітл є пристрасним захисником рослинного харчування та навіть написав куховарську книгу для вегетаріанців.

Крім того, сер Пол нещодавно одружився втретє. Його обраницею стала 51-річна бізнесвумен Ненсі Шевелл, з якою музикант зустрічався протягом останніх 4-х років.

70-річний МакКартні має третій шлюб із 51-річною Ненсі

Нагадаємо, першою дружиною МакКартні була фотограф Лінда Істман. Вони одружилися у 1968-му році. В цьому шлюбі народилося троє дітей: Мері, Стелла та Джеймс. У 1998-му році Лінда померла від раку грудей.

Наступною дружиною музиканта стала колишня модель Хізер Міллс. З нею сер Пол прожив 6 років та скандально розлучився у 2008-му. Від Хізер МакКартні має доньку Беатріс Міллі.

Цікаво, що МакКартні лише нещодавно позбувся звички курити коноплю. На цей крок 70-річний музикант пішов заради своєї 8-річної доньки Беатріс.

Фото Reuters з сайту "IBTimes" та з сайту "3 news"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів