Орбакайте розлучається?

30 жовтня 2012, 17:20

Російській співачці Крістіні Орбакайте приписують неминуче розлучення з нинішнім чоловіком - бізнесменом Михайлом Зємцовим.

Незважаючи на те, що подружжя у березні цього року народило донечку Клаву, їхній шлюб на межі розвалу, пишуть "Папарацци".

Подейкують, саме Зємцов вирішив подати на розлучення. А все через гроші.

Мовляв, Михайло почувається вкрай некомфортно через те, що заробляє менше Крістіни. Хоча він цілком успішний бізнесмен і має бізнес в Америці.

Сумарний доход Зємцова становить не більше 8-10 тисяч доларів на місяць. Орбакайте, яка проводить велику частину року на гастролях, вносить в сімейний бюджет набагато більше.

Преса вже невперше намагається розлучити Орбакайте та Зємцова

Зємцов категорично відмовляється коментувати інформацію про розлучення.

"Ані я, ані Крістіна не хочемо говорити на цю тему", - зауважив бізнесмен.

Нагадаємо, два роки тому також з'являлися чутки про розлучення зіркової пари. Щоправда, тоді причиною розколу нібито стало бажання Михайла перевезти усю родину до Америки.

"Багато питань у Крістіни з Михайлом виникло через те, що він наполягав на переїзді в Америку. У нього там бізнес, і він хотів, щоб уся сім'я була постійно з ним, ревнував Крістіну, вмовляв відвезти в Америку дітей", - розповіли члени сім'ї Пугачової.

Однак тоді чутки так і залишилися чутками. Більше того, пара не лише не розлучилася, а й за цей час встигла народити донечку Клавдію.

Нагадаємо, Михайло Зємцов та Крістіна Орбакайте живуть разом більше шести років. До цього у доньки Примадонни були тривалі стосунки з Володимиром Пресняковим та Русланом Байсаровим.

Фото Звезд.ру

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів