Іменинниця Клінтон розкошувала в SPA з веганським тортом

31 жовтня 2012, 12:24

Держсекретар Сполучених Штатів Гілларі Клінтон днями відсвяткувала своє 65-річчя.

Узявши з собою чоловіка Білла, доньку Челсі та зятя Марка Мезвінські, іменинниця завіялася до гламурного SPA, а зі смачненького дозволила собі торт – веганський, ще й без глютену.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Готель та SPА "Mayflower Inn", розташований у штаті Коннектикут, вважають одним із найпрестижніших закладів Америки. Номер тут коштує 1,850 доларів за ніч.


Як повідомили інші пожильці готелю, Клінтон під час відпочинку ходила на прогулянки, читала та грала в карти. Вони з Біллом навіть не відмовлялися побалакати та сфотографуватися з бажаючими.

Гілларі Клінтон виповнилося 65

Екс-президент США став веганом у 2010-му, після того, як переніс операцію на серці. Білл Клінтон повністю відмовився від м’яса та молочних продуктів та схуд на 11 кілограмів.

"Це хороша річ, таким чином серцево-судинна система зазнає значно меншого стресу", - заявив політик навесні в одному з ток-шоу.

Доньку Челсі надихнув татків приклад. Страви на її весіллі в 2010-му були веганськими, а торт – безглютеновим.

Невідомо, "підсіла" на цю дієту й Гілларі або ж просто пішла назустріч рідним під час вибору меню на свій день народження.

Як відомо, хоча Білл Клінтон і потрапив до трійки найкрутіших чоловіків Голлівуду, і запевняє, що життя без м’яса йде йому на користь, змарнілий вигляд екс-президента вже не вперше провокує чутки про тяжку недугу.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів