Ріанна і Lady Gaga вдяглися в костюми марихуани. ФОТО

2 листопада 2012, 13:20

Скандальні співачки Ріанна та Lady Gaga відсвяткували Хелловін в оригінальних костюмах. Артистки, не змовляючись, нарядилися у королев канабісу.

Ріанна спершу з'явилася на вечірку з нагоди Хелловіну в Голлівуді в чорній химерній сукні. Та згодом співачка перевдяглася у вбрання, схоже на "наречену марихуани", пише "Еxaminer".

На Ріанні була коротенька зелена сукня зі шлейфом, зелені панчохи та зелена фата. У руках зірка тримала букет з марихуани.


Ріанна в образі "нареченої марихуани"

Очевидці вечора стверджують, що Ріанна була в компанії свого колишнього коханця Кріса Брауна.

Інша епатажна співачка Lady Gaga також обрала на Хелловін вбрання марихуани.

Зірка, яка полюбляє курити травичку під час концертів, святкувала моторшне свято у досить відвертому вигляді, пише "The Daily Mail".

26-річна Gaga була фактично у самій лише зеленій прозорій сукні. Адже груди артистки ледь прикривали два зелених листочка канабісу.

Для більшої схожості з марихуаною, співачка пофарбувала волосся у зелений колір. На додачу Lady Gaga вдягла корону з листям травички та стисла у зубах величезний косяк.

Костюм марихуани від Lady Gaga

Фото у такому карнавальному костюмі зірка виклала на своєму блозі.

"Отже я була травичкою на Хелловін. Це найкращий з моїх костюмів і такий веселий. Його високість Королева коноплі", - написала Gaga під фото.

Нагадаємо, Lady Gaga любить епатувати своїм вбранням. Артистка запросто може вдягти на себе сукню з сирого м'яса, або ж залізти у гігантську м'ясорубку.

Фото Examiner та з Twitter Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів