"Kazaky" запозичили ідеї Бадоєва у новому відео. ФОТО

2 листопада 2012, 15:05

Співочі хлопці-танцівники на підборах з гурту "Kazaky" нещодавно презентували нове відео. Але на думку деяких кліпмейкерів, кліп дуже схожий на старі роботи Алана Бадоєва.

Про це йдеться у програмі "ТСН. Особливе".

Режисер Євген Тимохін зняв для "Kazaky" кліп на пісню "Last Night". Але його колега Алан Бадоєв побачив у кліпі багато схожих на його роботи моментів.

Кліпи "Алібі", "ВІА Гри", Макса Барських та Дмитра Хворостовського - усе це роботи Бадоєва.


І вузький коридор, і великі кулі, і червону рідину, і навіть червону сукню - усе це Алан вигадав ще кілька років тому.

Схожа куля вже була у кліпі Бадоєва

Хоча нову роботу режисера Тимохіна Бадоєв плагіатом не називає. Адже він вже звик, що в нього позичають ідеї.

"Дійсно схожий, але в цьому немає нічого дивного. Я якось звик, що мої роботи так чи інакше надихають багатьох режисерів. Ми звикли задавати певну тенденцію", - каже Бадоєв.

Майже таким самим коридором просувалися дівчата з "Алібі" у кліпі "Шаги по краю"

Режисер Сергій Ткаченко, який знімає кліпи для Ірини Білик, зауважив, що в українському шоу-бізнесі ще ніколи нікого не звинувачували у плагіаті офіційно. Мовляв, це дуже тривалий та складний процес.

А кліпмейкер Олена Вінярська, яка знімає кліпи для Сергія Звєрєва, вважає, що Бадоєв має пишатися тим, що його ідеї позичають.

Втім, Алан має ще одне пояснення схожості своїх старих кліпів і нової роботи "Казаків". З режисером Тимохіним він давно товаришує, а думки друзів часто збігаються.

"Якби це був не Женя, то я б просто засмутився, а коли я засмучуюся, я по-іншому спілкуюся. Але йому я дозволяю", - каже Бадоєв.

Бадоєв не тримає зла на Тимохіна

Сам Євген Тимохін на тему плагіату спілкуватися відмовився. І пояснив це тим, що давати коментарі про співпрацю з "Казаками" не має права за контрактом.

Нагадаємо, нещодавно російські хлопці з гурту "Kazzaky LTD" звинуватили українських "Казаків" у крадіжці їхньої ідеї.

Стоп-кадри з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів