Брежнєва перша взнала про розлучення Свєтлакова

7 листопада 2012, 16:00

Російський шоумен Сергій Свєтлаков розповів, як під час зйомок у Таїланді зі співачкою Вірою Брежнєвою ділився з нею думками про своє розлучення. Тоді ще про це майже ніхто не знав.

За словами актора, Віра теж розповідала йому про наміри розлучитися з чоловіком, пише журнал "7 Дней".

Після 14-ти років шлюбу Свєтлаков та його дружина Юля вирішили розлучитися.

"Ми прийшли до такої точки спільного життя, коли вже не могли існувати разом. Ми з Юлею прожили 14 років… Ми вдячні один одному за цей відрізок життя, але... В останні роки нам було дуже важко. Ми існували паралельно, почали дратувати один одного", - відверто розповідає Свєтлаков.


"Я мало приділяв Юлі часу через неймовірну зайнятість, а її перестали цікавити моя творчість і думки. Одне чіплялося за інше, і вийшов сніжний ком з претензій і накопичених образ", - ділиться артист.

На думку Сергія, вони з Юлею не змогли домовитися та "скластися" в єдиний механізм.

Як відомо, після зйомок разом з Брежнєвою, у пресі почали казати про їхній роман. Втім, за словами Сергія, з Вірою вони просто дружать.

"Ми з нею вже давно дружимо і абсолютно відкриті один для одного. У перервах між зйомками багато ділилися про життя, про наші сімейні ситуації. Практично Віра стала першою, кому я сказав про те, що збираюся розлучитися. Про її рішення розлучитися з чоловіком я теж дізнався першим", - розповів Свєтлаков.

Формально артист ще не розлучений, бо потрібен час на оформлення паперів. Але матеріальні питання вже вирішені та підписані усі контракти.

"У нас один до одного немає жодних претензій. Коротше, повне взаєморозуміння у всьому", - каже Сергій.

Що ж до доньки Насті, то її батьки не ділитимуть. Дівчина житиме з мамою, а тато бачитиме її, коли зможе.

Нагадаємо, про розлучення Свєтлакова стало відомо на початку літа. Подейкували, Сергій завів собі коханку в Україні.

Фото "7 Дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів