Литовченко вчить доньку виховувати чоловіків

8 листопада 2012, 10:20

Колишня модель Влада Литовченко, яка донедавна була Прокаєвою, розповіла про свої стосунки зі старшою донькою Маргаритою Кердіною.

Тричі розлучена матуся вчить доньку залагоджувати конфлікти з чоловіками без істерик та ультиматумів.

Про це Влада розповіла в інтерв’ю журналу "Viva!".

За словами Литовченко, яка нещодавно розлучилася з третім чоловіком, Сергієм Прокаєвим, вони з донькою Ритою є подружками. 21-річна дівчина живе окремо, тому мати не пхається у її стосунки з чоловіками.


"Маргарита живе окремо, тому я не контролюю її життя щодня. У неї є друг, які в них стосунки, чесно кажучи, не знаю. Знаю тільки, що вони багато часу проводять разом - ходять в клуби, театри, кіно", - розповідає екс-працівниця Лаври.

Литовченко вчить доньку, як поводитися з чоловіками, хоча сама цього, схоже, не навчилася

"З нею я, як раз, більш відверта, ніж вона зі мною. У нас форма відносин - подружки. Вважаю, нехай вона від мене почує якісь поради, скористається моїм життєвим досвідом, ніж сама наб'є шишки", - ділиться Влада.

Литовченко вчить доньку, що чоловік у стосунках головний та вирішальний.

"…Але навіть якщо це не так, принаймні, це йому потрібно говорити", - додає екс-модель.

"Перш за все, я вчу цінувати ті взаємини, які в неї складаються. У Рити є приятелі, молоді люди. Навчаю доньку бути більш поблажливою до недоліків інших людей, вміти слухати, уміти залагоджувати конфлікти не шляхом ультиматумів або істерик, а методом виховної роботи", - каже Прокаєва.

Нагадаємо, торік Влада радила доньці пожити з чоловіком до шлюбу.

Фото "Blik.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів