Ліндсей Лохан шукатиме любов, як у Ліз Тейлор

14 листопада 2012, 15:16

Американська актриса Ліндсей Лохан зізналася, що ніколи ще не кохала по-справжньому.

26-річна зірка мріє про таке почуття, яке було між акторами Елізабет Тейлор та Річардом Бертоном, та сподівається, що ця роль поверне їй повагу людей.

Про це пише "Daily Mirror".

"Я можу лишень уявити, як воно, відчувати таке кохання, яке було між нею та Річардом Бертоном", - сказала Лохан, яка зіграла легендарну кінодіву в стрічці "Ліз та Дік".


"Це така дивовижна річ. Така, що розбиває серце. Кохати – це страшно, і я поки що не знайшла тієї єдиної людини", - зазналася акторка.

Ліндсі, якій у різні часи приписували романи з такими відомими людьми як Брюс Вілліс, Колін Фаррелл та Джаред Лето, а ще яка мала лесбійський зв’язок із діджейкою Самантою Ронсон, каже – усе це було не по-справжньому.

Ліндсей Лохан та Грант Боулер зіграли кохання Тейлор та Бертона

"Так, я закохувалася – може, раз чи два – але справжнього кохання в мене поки що не було", - заявила Лохан.

Акторка каже, за роль Елізабет Тейлор вона боролася щосили – бо це її шанс позбутися іміджу "поганого дівчиська", а ще через те, що відчуває сильний зв’язок із померлоюкіно легендою.

"Я боролася за роль у "Ліз та Дік", бо я дуже пов’язана з нею, через її позицію в очах публіки та поведеність на ній ЗМІ, злетам та падінням у її стосунках та у житті. Не кажучи вже про її любов до діамантів!", - пояснила Ліндсей.

"Я люблю грати, і це те, з чого я починала, та, на жаль, люди почали взнавати мене більше як селебріті, аніж як актрису… Лише можу сподіватися, що завдяки моїй роботі я знову завоюю повагу", - додала Лохан.

Кадр зі стрічки "Ліз та Дік" із сайту imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів