Моніка Белуччі: Італія у мене в ДНК

14 листопада 2012, 17:34

Акторка Моніка Белуччі упевнена, що рідна Італія закарбована в її ДНК.

Іще 48-річна зірка вважає, що їхні з Венсаном Касселем дітки – вундеркінди, лише дивується, від кого вони взяли свої таланти.

Про це вона говорила в інтерв’ю журналові "Stylist", пише "Contact Music".

"Не знаю, вони (діти) – це не я, вони – не Венсан. Вони – це лише вони", - каже акторка про доньок, 8-річну Деву та 2-річну Леоні.


"Я сказала моїм дітям, що вони вже кращі, ніж я. "Ти говориш португальською без найменшого акценту, а я ні. Ти граєш на фортепіано, а я ні. І тобі лише вісім. Ти будеш неймовірна", - розповідає Белуччі.

Моніка Белуччі: "Італія в моєму серці та ДНК"

Актриса запевняє, розкіш для неї – це свобода, а не гламур, а найцінніше – це рідні та близькі.

"Для мене розкіш – це свобода. Свобода йти туди, куди я хочу піти, і робити те, що я хочу робити. Я більше прив’язана до людей, аніж до речей. Ось чому в мене є родина та багато подруг, бо мені подобаються жінки, вони мене надихають. Але речі? Ні", - ділиться Белуччі.

"Навіть коли я подорожую світом, я – італійка, це в мене в серці, і гадаю, насправді я – це те місце, звідки я. Я люблю їжу, для мене важливо бачитися з друзями та рідними, усе це йде від моєї культури. Я дотримуюся італійських традицій, не усвідомлюючи цього. Це в мене в ДНК", - пояснює актриса.

Як відомо, будучи пристрасною італійкою, Белуччі все ж не влаштовуватиме чоловікові скандалів, якщо він її зрадить. На думку акторки, сексуальна вірність – не найважливіша річ у стосунках.

Фото Reuters з gma.yahoo.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів