Брата Мії Ферроу звинувачують у педофілії

16 листопада 2012, 14:00

Рідний брат відомої американської актриси Мії Ферроу опинився за ґратами за звинуваченням у сексуальних домаганнях до дітей.

66-річного Джона Чарльза Вілієрс-Ферроу арештували в середу. Заставу, призначену в розмірі спершу 800 тисяч, а згодом 250 тисяч доларів, за нього поки що ніхто не вніс.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на "NBC".

Двоє чоловіків, імена яких тримаються в таємниці, засвідчили, що їхній сусіда Вілієрс-Ферроу упродовж кількох років чинив щодо них дії сексуального характеру, показував порнографічні фото та відео.


Брат Мії Ферроу розбещував дітей?

Це почалося коли обвинувачам було приблизно по 8 років і тривало із 2000-го до 2008-го року, пише "The Huffington Post".

Якщо провину Джона Чарльза буде доведено, йому світитиме покарання за напад, жорстоке поводження з дітьми, сексуальні домагання до неповнолітніх.

Джон Чарльз є наймолодшим із трьох братів Мії Ферроу та єдиним із них, хто лишився живий. У 2009-му їхній брат, скульптор Патрік Ферроу наклав на себе руки. У зірки "Дитини Розмарі" лишилося ще троє сестер.

У 1990-х роках Джон Чарльз Вілієрс-Ферроу публічно розкритикував режисера Вуді Аллена за його любовний зв’язок із прийомною дочкою Ферроу, кореянкою Сун-І Превін.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів