Жінка Траволти розповіла про хворобу померлого сина

20 листопада 2012, 10:20

Дружина голлівудського актора Джона Траволти, Келлі Престон, розповіла про недугу, від якої страждав їхній первісток, Джетт, який помер у 2009-му.

У нещасті жінка винуватить хімікати з довкілля та антибіотики і закликає інших батьків жити "органічним" життям та берегти своїх дітей.

Про це 50-річна Келлі говорила в телешоу "The Doctors", пише "People".

"Джетт був аутистом. У нього бували судоми, а коли він був дуже малим, у нього був синдром Кавасакі (який вражає судини)", - розповіла Престон.


"Як мати я щиро вірю, так само як і мій чоловік, у те, що існують певні фактори, які призводять до аутизму, і серед них – хімікати, присутні в нашому довкіллі та нашій їжі", - зазначила вона.

Келлі Престон вирішила застерегти інших батьків, щоби з їхніми дітьми не сталося лиха

На думку Келлі причинами того, що в Джетта розвинувся аутизм, також стали і її "швидкі та тяжкі" пологи, і синдром Кавасакі, і ті антибіотики, які вона приймала під час грудного вигодовування сина.

Актриса сподівається донести до всіх батьків необхідність вести більш "органічний" спосіб життя та, за можливості, мінімізувати вплив хімікатів на організм.

Нагадаємо, 16-річного Джетта Тараволти не стало взимку 2009-го. Під час сімейного відпочинку на Багамах у хлопця сталися судоми, і він ударився головою об ванну.

У подружжя лишилася донька Елла, якій нині 12 років. У 2010-му Джон та Келлі стали батьками втретє – на світ з’явився їхній синочок Бенджамін.

Фото АР з сайту "NY Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів