Лохан збирається всиновити дитину?

22 листопада 2012, 11:20

Скандальна актриса Ліндсей Лохан зізналася, що хотіла б мати дитину. Щоправда, дівчина мріє на народити нащадка, а всиновити.

26-річну зірку потягнуло на одкровення в інтерв'ю в рамках рекламної кампанії нового фільму "Ліз та Дік", пише "Examiner" з посиланням на "Us Weekly".

Так, на запитання, чи хоче вона мати дітей, Ліндсей відповіла: "Так. Я хочу усиновити дитину".


Та, схоже, актриса мріє мати виключно сина.

"Я не хочу виховувати міні-себе", - зауважила Лохан.

Окрім цього Ліндсей, яка зіграла легендарну Елізабет Тейлор, запевняє, що ніколи не пила на знімальному майданчику.

Лохан хоче сина?

"Елізабет могла приходити на знімальний майданчик п'яною, а я ніколи не пила на роботі. Я виконую свої обов'язки і поважаю закон", - заявила ЛіЛо.

Актриса також зізналася, що багато чого переосмислила, після того як відсиділа за ґратами у 2010-му році.

"Так як в той момент я опиралася всьому, мені складно було зрозуміти свою неправоту, але потім я усвідомила, що ця неприємність виявилася благодіянням. Я залишилася наодинці з самою собою, і в мене з'явилася можливість почати міркувати в правильному напрямку", - пояснила Лохан.

За словами зірки, вона також намагалася знайти позитивні сторони в тому, що їй доводилося не раз проходити лікування в реабілітаційній клініці.

"Мерилін Монро якось сказала: "Можливо я не така, якою всі мене уявляють, але я можу витягти з кожної ситуації щось корисне і потім допомогти іншим". Я думаю, що всі повинні звернути увагу на цей вислів", - зауважила Ліндсей.

Нагадаємо, нещодавно Лохан зіграла кінодіву Елізабет Тейлор у стрічці "Ліз та Дік". Після цієї ролі акторка зізналася, що мріє віднайти таке ж справжнє кохання, яке мала Тейлор.

Фото АР з сайту NYDailyNews

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів