У "Міс Україна-Всесвіт" відбирають житло

23 листопада 2012, 11:10

У "Міс Україна-2007" Людмили Бікмулліної відбирають двоповерховий будинок у Харкові вартістю 235 тисяч доларів.

Про це повідомляє "ТСН.Особливе".

Родина Бікмулліних придбала будинок півтора роки тому за 235 тисяч доларів. Прописалися усією родиною, але згодом переїхали до Гонконгу.

Як відомо, у 2007-му році Людмила виборола титул "Міс Україна Всесвіт"

Наразі в будинку мешкає лише бабуся Людмили. Про те, що будинок хочуть відсудити, літня жінка дізналася випадково. Повістки приходили на її стару адресу.


"Ми як прочитали, в мене мій кардіостимулятор почав так вібрувати! Звідки ж це взялося? Написано: "Вона володіє незаконно захопленим житлом", - розповідає бабуся.

"Ми все чесно купили. Все! Написано у договорі: "Будинок не заставлений, не подарований, ніхто в ньому не проживає, не прописаний, і ніхто жодних позовів на нього не має", - додає жінка.

Цей будинок хочуть відібрати у "Міс Україна-Всесвіт-2007"

Відібрати будинок Бікмулліної хоче місцевий бізнесмен Віталий Самусєв, який серед багатьох інших господарів володів цим будинком раніше.

За його словами, будинок він придбав ще 15 років тому, але постійно там не жив. І лише два роки тому він дізнався, що за його спиною житло в нього відібрав суд.

"Дружина звернулася до суду на чоловіка. Чоловік визнав свою провину і типу віддав їй наш будинок. Потім вони його продали доньці, і дім вийшов чистий, білий, без рішення судів. Потім вони почали його активно продавати, він був проданий кілька разів", - розповідає позивач.

За словами Самусєва, і він і родина Бікмулліних є жертвами шахраїв, але поступатися чоловік не збирається.

"У мене є свої документи, у них є свої. Можу сказати, що я впевнений, що вона жертва. Що вона жертва цієї родини", - каже бізнесмен.

Бікмулліни за півтора року у будинку встигли зробити ремонт, прибудувати веранду та приватизувати земельну ділянку. І свою нерухомість родина нікому віддавати не збирається.

"Я обов’язково приїду до України, я сподіваюся, що в мене ще буде будинок, який в мене не заберуть і в якому зможуть зростати мої діти", - заявила "Міс Україна-2007".

Наступне судове засідання відбудеться у січні. Бікмулліна збирається на нього приїхати.

А поки бабуся міски не пускатиме до будинку сторонніх. У разі необхідності жінка застосовуватиме електрошокер, який придбала вже давно з метою самозахисту.

Фото з сайту "Delfi.ua" та стоп-кадри з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів